بهبود موتورهای جستجو

بهبود موتورهای جستجو

بهبود موتورهای جستجو، سئو یا SEO به معنای فرآیند بهبودجایگاه وب سایت شما در نتایج ایندکس گوگل، مایکروسافت، بینگ و سایر موتورهای جستجو میباشد.

در بازارهای دیجیتال، شما به عنوان مالک یک وب سایت، خواسته جایگاه بالاتر در لیست ایندکس موتورهای جستجو را دارید. در مقابل الگوریتم ها در موتورهای جستجو، نیاز به اطلاعات و فاکتورهایی دارند تا شما را قضاوت و رتبه بندی کنند. بنابراین اطلاعاتی که شما خواسته یا ناخواسته در وب سایت خود قرار می دهید در گذر زمان تعیین کننده موقعیت شما و کسب و کارتان می باشد. در این مقاله سعی می کنیم بعضی از این فاکتورها را که از نظر نگارنده اهمیت بیشتری دارند، بررسی کنیم.

عمده مواردی که در بهبود موتورهای جستجو بررسی می شود چیست؟

امنیت و قابلیت دسترسی سایت
سرعت بارگذاری سایت
سازگاری با موبایل
سن دامنه و آدرس اینترنتی
محتوای بهینه شده
سئو فنی شامل سئوی داخلی و خارجی
تجربه کاربری (ux)
پیوندها (بک لینک، لینک خروجی و لینک های داخلی)

امنیت و قابلیت دسترسی

هم امنیت و هم جامعیت برای طراحی وب و همچنین بهبود موتورهای جستجو ضروری است. طراح وب خوب، مدیریت ایمن داده ها را انجام می دهد و از کاربران در تعامل با سایت محافظت می کند. برای سازمان ها، امنیت وب سایت بسیار مهم است و می تواند بر موفقیت کسب و کار تأثیر بگذارد. دسترسی نیز یک جنبه فوق العاده مهم در طراحی وب است و سازمان ها از جذب کاربرهای بیشتر و بهبود سئو سود می برند.

در حالی که امنیت و دسترسی ممکن است، نگرانی های جداگانه ای به نظر برسند، اما اغلب تلاقی می کنند. یک وب سایت امن باعث ایجاد اعتماد در میان کاربران، می شود و آنها را تشویق می کند تا با اطمینان بیشتری با محتوا و خدمات ارائه شده درگیر شوند – به خصوص اگر مخاطبان آسیب پذیر باشند.
یک طراح خوب در بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو باید امنیت سایت را با رابط‌های کاربرپسند افزایش دهد. احتمال خطاهای کاربر که می‌تواند منجر به آسیب‌پذیری‌های امنیتی برای کاربر یا سازمان ها شود بایددر یک وب سایت تا حد ممکن کاهش یابد.
جالب است که بدانید در سال 2023 هزینه ناامن بودن داده ها 4.4 میلیون دلار بوده. همینطور باید بدانیم که 40درصد مواردی که دچار هجوم سایبری می شوند مشاغل کوچک هستند.

سرعت بارگذاری سایت

سرعت بارگذاری یک وب سایت یک از عوامل بسیار مهم و کلیدی می باشد که در مقاله ای جدا به طور کامل به آن پرداخته ایم.
آمارها حاکی از آن است که 40 درصد از بازدیدکنندگان، یک وب سایت را در صورتی که بارگذاری آن بیش از سه ثانیه طول بکشد، ترک خواهند کرد. به منظور افزایش ترافیک وب سایت و نرخ تبدیل، برای همه کسب و کارها بسیار مهم است که وب‌سایت‌های خود را سریع نگه دارند.

همه ما وب‌سایت‌هایی با سرعت بارگذاری سریع را به وب‌سایت‌های کند ترجیح می‌دهیم. هر چه زمان بارگذاری یک وب سایت بیشتر باشد، نرخ پرش (بانس ریت) آن بیشتر می شود. نرخ پرش بالا به موتورهای جستجو نشان می دهد که خوانندگان محتوای صفحه را مفید نمی دانند و در نتیجه رتبه آن افت می کند. و اگر صفحه پرداخت آنها حتی کسری از ثانیه کندتر از رقبا باشد، کسب و کارهای تجارت الکترونیک مشتریان خود را از دست خواهند داد.

سازگاری با موبایل

تلفن های همراه به بخشی از زندگی روزمره انسان ها تبدیل شده اند. با افزایش کاربران گوشی های هوشمند در سطح جهان، کسب و کارها باید برای دستیابی به مخاطبان هدف خود، موبایل پسند شوند. گزارش ها نشان می دهد که حدود 7میلیارد کاربر تلفن هوشمند در جهان وجود دارد.(منبع: Statista)

امروزه کاربران بسیار زیادی از طریق دستگاه‌های تلفن همراه به وب‌سایت‌ها دسترسی دارند. می توان گفت بیش از 60درصد از ترافیک وب‌سایت جهانی تنها از طریق دستگاه‌های تلفن همراه به دست می‌آید. بنابراین، برای بهبود موتورهای جستجو سازگاری وب سایت شما با گوشی های همراه یکی از موارد خیلی مهم و حیاتی می باشد.

سن دامنه

سن دامنه به طور جدایی ناپذیری با سئو مرتبط است. مدت زمان ثبت دامنه و رتبه بندی جستجوی وب سایت دامنه ارتباطی مستقیم دارند. وب‌سایت‌هایی با دامنه قدیمی‌تر معمولاً از وب‌سایت‌هایی که دامنه جدیدتر دارند بهتر عمل می‌کنند.

با این حال، همبستگی دلالت بر علیت ندارد. اگرچه داشتن یک دامنه قدیمی ممکن است به رتبه بالاتر وب سایت شما کمک کند، اما دلیل عملکرد سئوی آن ممکن است مستقیماً به آن مربوط نباشد.

به گفته مت کاتز ( رهبر تیم کیفیت جستجوی گوگل )، تفاوت سئو بین یک سایت شش ماهه و یک دامنه یک ساله در بهترین حالت حداقل است و ادمین های وب نیازی به نگرانی ندارند.
درنهایت اما شواهد زیادی در دست است که سن دامنه شما در رتبه ایندکس گوگل، تاثیر دارد.

بقیه موارد ذکر شده مانند سئوی داخلی ومحتوای بهینه، مسائل فنی و تخصصی تر می باشند که در کلاس های آموزش سئو به آنها اشاره خواهد شد.

1 دیدگاه دربارهٔ «بهبود موتورهای جستجو»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *